reiniging na de huur

Moet ik zelf het kostuum schoonmaken/reinigen/wassen?
Nee, u stuurt het kostuum in gebruikte staat terug. Wij verzoeken u met klem om het gehuurde zelf niet te reinigen/wassen of vlekken (proberen) te verwijderen. Wij laten de kostuums reinigen, standaard reiniging zit bij de huurprijs inbegrepen, u betaalt dus niet nog extra voor deze standaard reiniging. Bij lichte vervuiling (bij normaal gebruik) is deze standaard reiniging voldoende om het gehuurde weer schoon te krijgen.

Heeft het kostuum vlekken of vervuild anders dan bij normaal, zorgvuldig gebruik, dan is standaardreiniging niet voldoende en zal het gehuurde speciaal moeten worden gereinigd. Dit is niet inbegrepen bij de huurprijs en wordt aan u doorberekend. De kosten staan hieronder in de prijslijst.

PRIJSLIJST:
vervuiling bij normaal/zorgvuldig gebruik: € 0,00
Bij normaal/zorgvuldig gebruik is de standaard reiniging voldoende om het na gebruik weer schoon en fris te krijgen. Standaard reiniging zit bij de huurprijs inbegrepen.
vervuiling bij anders dan normaal/zorgvuldig gebruik: afhankelijk van de mate van vervuiling liggen de extra reinigingskosten/vlekkenbehandeling tussen de € 5,00 en € 25,00 (de ene vlek gaat er nu eenmaal makkelijker uit dan de andere, en in het ene kostuum is vervuiling meer zichtbaar dan in het andere). Bij alle vervuiling anders dan normaal/zorgvuldig gebruik zal en een extra reiniging en/of vlekkenbehandeling nodig zijn.
Indien er vlekken in zitten die niet verwijderd kunnen worden, of dat het ondanks extra reiniging/vlekkenbehandeling niet meer schoon genoeg wordt en daarmee niet meer geschikt is voor de reguliere verhuur: de aanschafkosten van een nieuw, vervangend kostuum (of indien mogelijk dát deel wat vervangen dient te worden).
schimmel: de aanschafkosten van een nieuw, vervangend kostuum (of indien mogelijk dát deel wat vervangen dient te worden) Schimmel kan ontstaan als u het kostuum vochtig teruggestuurd. Tussen het moment van verzending en ontvangst kan een vochtig kostuum al snel gaan broeien waardoor het gaat schimmelen. Schimmelvlekken zijn niet te verwijderen.

Voor alle overige schade vragen wij de reparatieprijs op bij de kledingreparateur.
Bij vervanging/aanschafkosten van een nieuw accessoire of kostuum geldt de actuele inkoopprijs inclusief btw en verzendkosten.